Sommar i Lövångerbygden

Det är mycket på gång i Lövångerbygden inför sommaren. Alla byar och föreningar rustar för sina sommarevenemang. Lövångers Turisttidning är på väg till tryckeriet. Sommarens Kalendarie är klart. Du hittar det i en pdf som kan skrivas ut i spalten till höger. Den finns även på Coop, Lövångers Järn, Färghallen, Lövångergården, Arena Bjuröklubb m.fl. Titta gärna in på vår Facebook. Och klicka på Gilla! Vi tycker det är så roligt att fler och fler följer oss där.

Vi har inte varit så bra på att underhålla vår hemsida. Nu har vi fått en ideell resurs som lovat oss att titta igenom hemsidan och uppdatera/ordna till det som behövs. Under tiden är ni fortfarande välkomna att ta del av all information om bygden som finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.