Nytt från styrelsen.

I går hade Lövångerbygdens Utveckling styrelsemöte. Här kommer i korthet lite som avhandlades

  • Sommarens upplaga av vår Turisttidning. Snart dags att börja planera. Vi hoppas att alla som brukar vara generösa med att annonsera vill göra det även i år. Det är ju förutsättningen för att vi ska ha möjlighet att ta göra tidningen. Har ni idéer på artiklar för årets nummer, hör av er!
  • Odlingslotter nedanför Kyrkan. Nästa steg i detta projekt blir att lägga ut intresseförfrågan i samhället och här på hemsidan samt hålla ett möte månadsskiftet april/maj. Om tillräckligt intresse finns från boende och asylsökande i samhället kör vi igång och försöker få fram pengar att genomföra idén.
  • Skötsel av grönytor i samhället. Dikeskanterna från E4 och upp längs Kungsvägen har Trafikverket ansvar för. Vi kontaktar dem för att försöka få dem slagna ordentligt under sommaren.
  • Mötet ”Prata landsbygd” 15 april på Folkets Hus. Minst tre ur styrelsen kommer att kunna delta. Det ser ut att kunna bli ett spännande projekt.
  • Belysningen vid E4-korsningen. En ny skrivelse är framtagen med kravet att förbättra belysningen. Den skickas i dagarna till både tidningar, kommunen samt trafikverket.

Vi välkomnar förslag, idéer och synpunkter på Lövångerbygdens Utvecklings verksamhet!

4 svar på ”Nytt från styrelsen.”

  1. Hej!

    En idé till artikel i tidningen är att skriva om de gårdar som har någon sorts gårds/hemförsäljning, inkl karta och kontaktuppgifter så man hittar dit. Tex Bergmark Gård i Vallen, Olofssons i Kräkånger, kan tänka mig att Regina och Oskar också säljer. Det finns säkert fler.

  2. Planeringen inför årets LNLP i Klössand den 26-27 juli passar väl bra för en artikel? Missa inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.