Årsmöte i LBU

2016-03-22 19.09.40

Den 22 mars hölls årsmöte i LBU på Storstugan i Lövånger Kyrkstad. Deltagarna fick information om allt som gjorts under året både i föreningen och i de ägda bolagen Lövånger Tandvård och Lövånger Kyrkstad AB. LBU har många som besöker vår hemsida och följer oss på Facebook. Vi ger varje år ut en turisttidning med vad som händer i Lövångerbygden och ett särtryck med en kalender över alla evenemang. Våren hälsades med brasa och vårtal och julmarknad hölls i Lövånger Kyrkstad första advent. Vi har bildat en arbetsgrupp som ska jobba för bättre skyltning i bygden. Vi fortsätter att erbjuda såväl asylsökande som fast boende odlingslotter nedanför kyrkan. Nu finns även ett redskapsskjul på plats och i år planerar vi en terrass för utemöbler där. Föreningen sköter även en del gräsytor åt kommunen mot ersättning. Tore Gabrielsson och Sven-Olov Andersson avtackades ur styrelsen och Bernt Wikström avtackades som revisor. Ann-Kristin Grahn valdes till ordinarie ledamot och Hans-Olov Wijk till suppleant. Som ny revisor valdes Maud Andersson. Som avslutning bjöds det på fika och Storstugans goda smörgåstårta. Nu ser vi fram emot ett nytt aktivt verksamhetsår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.