Välkommen till hemsidan för Lövångerbygden!

Vi lägger stor vikt vid att få med vad som händer i Lövångerbygden. Här behövs din hjälp! Har du varit på något evenemang, skriv till oss och berätta. Har du bilder från Lövångerbygden att dela med dig av, skicka in dem till oss. Vet du något som kommer att arrangeras, kontakta oss så lägger vi in det i kalendern.

För de föreningar som tidigare själva la in sina evenemang i kalendern finns samma möjlighet nu. Lika enkelt. Bara lite annorlunda. Kontakta oss om detta så hjälper vi er igång.

Vi som ingår i webbgruppen är  Joel Åstrand och Anette Jansson. Vi vill även tacka Hans Engman som ingår i webbgruppen för Burträsk hemsida för många tips och stor hjälp under arbetet!

Botanisera bland menyerna. Gör en rundtur i bygden. Titta i Kalendern. Besök de byar som har egna hemsidor. Bläddra i de andra menyerna och gör dig hemmastadd. Och framförallt, berätta vad du tycker. Vad saknas? Vad är bra? Vad kan bli bättre?

 

5 reaktioner på ”Välkommen till hemsidan för Lövångerbygden!”

  1. Om man skickar ett meddelande på Facebook Messenger Lövångerbygden blir det läst?
    Bra att hemsidan finns med information om vad som händer.

    1. Hej. Ja det ska bli läst men det har hittills kommit så få gånger att vi nog inte alltid är uppmärksamma. Vi får skärpa oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.