Välkommen till hemsidan för Lövångerbygden!

Vi lägger stor vikt vid att få med vad som händer i Lövångerbygden. Här behövs din hjälp! Har du varit på något evenemang, skriv till oss och berätta. Har du bilder från Lövångerbygden att dela med dig av, skicka in dem till oss. Vet du något som kommer att arrangeras, kontakta oss så lägger vi in det i kalendern.

För de föreningar som tidigare själva la in sina evenemang i kalendern finns samma möjlighet nu. Lika enkelt. Bara lite annorlunda. Kontakta oss om detta så hjälper vi er igång.

Vi som ingår i webbgruppen är  Joel Åstrand och Anette Jansson. Vi vill även tacka Hans Engman som ingår i webbgruppen för Burträsk hemsida för många tips och stor hjälp under arbetet!

Botanisera bland menyerna. Gör en rundtur i bygden. Titta i Kalendern. Besök de byar som har egna hemsidor. Bläddra i de andra menyerna och gör dig hemmastadd. Och framförallt, berätta vad du tycker. Vad saknas? Vad är bra? Vad kan bli bättre?

4 kommentarer till Välkommen till hemsidan för Lövångerbygden!

 1. Hans Engman skriver:

  Det blir fint det här. 🙂
  Bra jobbat!!

 2. Fredrik lumio skriver:

  Vilken bra hem sida LYCKA TILL o hoppas ni får många gäster

 3. Gunnar skriver:

  Om man skickar ett meddelande på Facebook Messenger Lövångerbygden blir det läst?
  Bra att hemsidan finns med information om vad som händer.

  • admin skriver:

   Hej. Ja det ska bli läst men det har hittills kommit så få gånger att vi nog inte alltid är uppmärksamma. Vi får skärpa oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *